COVID-19 ka mbërritur edhe në Mirditë. Aty është shënuar një rast me koronavirus. Ndërkohë, të infektuarit janë shtuar gjatë 24 orëve në Tiranë, Durrës dhe Fier. Kryeqyteti mban numrin rekord të të prekurve, krahasuar me qytetet e tjera: 121 raste.

 

Shpërndarja gjeografike e rasteve pozitive, është si vijon:

 

– Tiranë                        121 raste

– Durrës                       12 raste

– Lushnje                     4 raste

– Elbasan                     5 raste

– Fier                            22 raste

– Kavajë                       4 raste

– Rrogozhinë               2 raste

– Korçë                        12 raste

– Vlorë                         5 raste

– Shkodër                    5 raste

– Lezhë                        5 raste

– Berat                         1 rast

– Has                           2 raste

– Krujë                         5 raste

-Tropojë                      3 raste

– Pukë                        3 raste

– Mirditë                       1 rast

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.