Sa njerëz njihni që e tregojnë pa problem foton e pashaportës së tyre? Për një arsye apo tjëtër, të dalësh bukur në këtë dokument zyrtar duket e pamundur. Megjithatë, lexoni këto këshilla dhe mbajini parasysh kur të rinovoni pashaportën apo kartën tuaj të identifikimit.

1. Mos e ngrini mjekrën lart

 

2. Mos e ngjeshni kokën pasi do të krijoni rrudha në qafë

 

 

3. Buzëqeshni lehtë

 

 

4. Mbajini flokët sa më natyrale

 

 

5. Grimohuni pa u ekzagjeruar

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *