Qeveria ka vendosur qe e shtuna e 2 prillit të jetë ditë pune.

 

Vendimi është marrë për të zëvendësuar datën 21 mars 2021 që ishte shpallur ditë pushimi.

 

Nderkohe do të zëvendësohen edhe tre ditët e pushimit në të gjitha shkollat e vendit.

 

Mesimi do te zhvillohet perkatesisht ne datat 30 prill, 14 maj dhe 28 maj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *