Shpesh kemi parë qenë apo kafshë të tjera të cilat sulmojnë njerëz apo kafshë të tjera.

 

Por ketë herë për çudi në Turqi, ka ndodhur një fenomen I veçantë I cili është bërë dhe viral në rrejt.

 

Kamerat e sigurisë të një biznesi kanë filmuar një mace e cila për çudi sulmon vetëm burrat dhe qentë.

 

Çdo person që kalon pranë saj, macja I hidhet dhe e sulmon. Kjo gjë ka bërë që videoja të kthehet në virale në rrjet dhe të marrë shumë klikime.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *