Një ngjarje e rëndë është regjistruar pasditen e kësaj të premte në Pejë.

 

Një 60 vjeçare është vrarë nga djali i saj.

 

Policia bën me dije se autori i ngjarjes së rëndë është arrestuar.

 

Ndërkohë që nuk dihen arsyet që mund ta kenë çuar djalin drejt këtij akti të rëndë, për të vrarë nënën e tij.

 

Rreth orës 16:00, Policia ka pranuar informacionin se në rrugën “Mbreti Zog” në Pejë ka ndodhur një rast i rëndë. Ekipi mjekësor e ka konfirmuar vdekjen e viktimës.”, tha zëdhënësi i Polcisë për rajonin e Pejës, Driton Rugova.

One thought on “E rëndë në Kosovë/ Djali vret nënën e tij

 1. HEU, E RËNDË NË KOSOVË: DJALI VRETË NËNËN E TIJ?!” EU, TRENTË N’HORRPROVË:
  IDEALI OU DJALI E PRETË NENËN HEEEJ, GJENËN ËH, KËRDI!! PORSIII MOREEE ORËZI;
  TË IA PREJË KOKËN NËNES TENDË DHE, TË IA PIJSHË GJAKUN OUUH, NENËS TENDË,
  EDHE MË E RENDË; PO KJO ËSHTË NJË TËRBIM I HARBUAR; NJË VËRBIM THARTUAR,
  QË AS BISHA E EGËR KËSHTU NUK VEPRON, KËSHTU NUK E TEPRON OH, NËNËN QË
  E KA LINDUR, E KA RRITUR, DHE NË DRITË RRITË E KA NGRITUR; QË DJALI I VETË AH,
  IDEALI I SHKRET, QË TA VRAS DEH TA PLAS NËNËN OUUU, GJENËN E VETË, OUH, TË
  LINDJES DHE TË RRITJES, TË SHNDRITJES DHE TË NGRITJES; POR, KJO MUND TË JETË
  VETËM DHE VETËM NDONJË PRISHJE OR TRISHJE E GJAKUT DHE PRAGUT NGJIZUR O
  SHTRIZUR NGA NGJIZJA DHE SHTRIZJA KONFRONTIME ME GJAKUN NGA ARMIKU ËH,
  QË NA FIKU DHE NA LENË KOPLIN NË DERË QË EDHE VETË KOPILI TA VRASË O, DHE
  TA PLASË, TË IA PIJË GJAKUN DHE TA KERDIE PRAGUN O TË IA PREJË KOKËN DHE TA
  SHFREJË KRROKËN DUKE IA PIRË GJAKUN E NËNËS AHIII, PRAGUN E GJENËS, PO KJO
  ËSHTË SHKIZOFRENI FATALE, KATASTROFALE, MË KANIBALE! T’FALA NGA MANI USA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *