Një vajzë e re nga qyteti i Lushnjes ka qenë mbrëmjen e djeshme në Elbasan.

 

Ajo është takuar me një person, ku ka qëndruar deri në orët e vona të natës. Duke qenë se ishte në gjendje të dehur, e reja ka telefonuar motrën e saj, e cila e ka çuar në spital për asistencë mjekësore.

 

Mjekët, të cilët kanë lajmëruar policinë, kanë marrë edhe dëshminë e vajzës. Ajo ka deklaruar se ishte dehur bashkë me një person tjetër, ku kishin pirë , labell 5, vodka, tekila dhe  kola.

 

Nga ana e saj, vajza nuk ka bërë asnjë lloj kallëzimi para uniformave blu.

 

Edhe në kartelën e mjekes që e ka pritur në spital shkruan vetëm që ka qenë e dehur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *