Subscribe

Gjatë episodit të tretë të emisionit ‘Jonida’s room’ , Jonida Maliqi ka zgjedhur t’u kthejë përgjigje pyetjeve që i kanë drejtuar ndjekësit e saj. Mes pyetjeve mbi stilin dhe jetën e saj një nga ndjekësit guxoi edhe më tej duke e pyetur këngëtaren se kur do të martohej sërish.
“Jonida , sa vjeç je dhe a ke ndërmend të martohesh? Kemi qejf të të shohim nuse”, ishte pyetja që ‘habiti’ Jonida Maliqin, e cila nuk nguroi t’i përgjigjej.
“Seriozisht e ke? Jo më”, u shpreh ajo duke qeshur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *