Me lot në sy,  Adele ka njoftuar admiruesit e saj se i ka shtyrë të gjitha shfaqjet në Las Vegas, pasi gjysma e stafit të saj është infektuar me COVID.

 

“Ne kemi provuar absolutisht çdo gjë për të realizuar këtë koncert që ai të jetë në nivelin më të mirë. Gjysma e ekipit tim është infektuar dhe ka qenë e pamundur ta realizojmë shfaqjen”, tha Adele në një video të postuar në ”Instagram”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *