Mbledhja e dy qeverive, Shqipëri-Kosovë, u përmbyll me nënshkrimin e disa marrëveshjeve dhe protokolleve të bashkëpunimit dypalësh.

 

Ndër të tjera do të hapet një tjetër pikë doganore në Shishtavec.

 

Për të punuar në Kosovë ose Shqipëri, tani të mjafton vetëm një leje që do të merret vetëm një herë, por do rinovuar pas 5 vjetesh.

 

Këto dhe shumë të tjera, zbulojini në videon e mëposhtme:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *