Në episodin e rradhës të emisionit të famshëm ‘Armiku i Popullit’ kanë dalë në dritë disa të vërteta rreth shifrave reale të Covidit në vend dhe të vaksinave.

Madje është zbuluar edhe një metodë mjaft efektive që OBSH-ja po përpiqet ta mbajë të fshehtë

Për më shumë klikoni videon e mëposhtme.

 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vizion Plus TV ©️ (@vizionplustv)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *