Polica e Elbasanit ka parandaluar nëj të moshaur që të kryej vetëvrasje.

 

Pas marrjes së një telefonate nga një qytetar, ku një e moshaur rreth 80 vjeçe ishte në tentativë për t’u mbytur në lumin Shkumbin, uniformat blu kanë ndërhyrë dhe kanë parandaluar të moshuarën që të kryejë aktin e vetëflijimit.

 

E moshuara nuk është identifikuar ende ndërsa policia ka bërë apel për ndihmë.

 

Sipas policisë, ajo është rreth 80 vjeçe, e veshur me një bluze krahë gjata ngjyrë blu, me një fund të gri me vija të bardha, ku mban me vete një çantë dore ngjyre verdhë.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *