Qindra pelegrinë i janë drejtuar Kishës së Shën Ndout në Laç këtë të martë.

Kjo është e marta e parafundit e pelegrinazhit që nis në 17 Mars (e marta e parë) dhe kulmon në të 13-tën që është edhe dita e festës.

 

Të ardhur nga vende të ndryshme besimtarët, të rritur e fëmijë bëjnë lutjet e tyre.

 

Edhe këtë vit rrugëtimi i besimtarëve drejt Kishës se Laçit monitorohet nga forca policie të cilët, këtë të martë janë vënë re më të shumtë në numër.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *