Subscribe

Fermeret vajza e kaluan mbrëmjen në dhomën e ndenjes duke biseduar deri në orët e para të mëngjesit.

Gjatë diskutimit Gloria tregoi se e ka bërë një ndërhyrje estetike për të rritur madhësinë e gjoksit. Ajo ndau detaje rreth procesit të shërimit pas ndërhyrjes, të cilin e përshkroi si të vështirë.

Gloria tregoi se iu është nënshtruar ndërhyrjes estetike 2 vite më parë.

“Edhe unë e kam bërë gjoksin, nënmuskuj. Ishte shumë e dhimbshme sepse të këputen të gjitha muskujt. Për një muaj nuk lëvizja fare, më duheshin 5 persona për të më ndihmuarpër t’u ngritur nga krevati. E kam bërë gjoksin të përjetshëm, por nuk kam asnjë problem tani dhe ndjehem mirë. E kam bërë para 2 vitesh këtë ndërhyrje”, tregoi Gloria. /vizionplus.tv/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *