Elsa Lila ka reaguar për herë të parë pas largimit nga ferma. Ajo ishte e infiltruara e Agait, për të prishur rehatinë e fermerëve.

Elsa shprehu mirënjohjen për produksionin e fermës dhe tha gjithashtu vështirësitë e misionit të saj.

Lexo edhe :

Related Posts

“Ka qenë një privilegj për mua, më se e bindur që kisha fatin të isha pjesë e edicionit të parë të fermës. Kisha kënaqësinë që të përjetoja izolimin në një kafaz të artë. Rrugëtimi im mbaron këtu, misioni im përfundon sot me shumë dhimbje se ferma ishte bërë shtëpia ime. Shpesh ndihesha në vështirësi për atë që bëja ndaj fermerëve. Besoj se publiku u argëtua, ndodhën disa dinamika të bukura”, tha Elsa. /vizionplus.tv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *