Mjeksia shpesh sjell në vëmendje ngjarje nga më të ndryshmet, gjatë diagnostikimit të rasteve mjekësore.

 

Një video e cila qarkullon në internet tregon momentin e frikshëm kur një pacienti i heqin nga syri një krim15 cm të gjatë.

 

Ngjarja ka ndodhur në Indi ku pacienti ishte ankuar për dhimbje dhe kruajtje në sytë e tij dhe vendosi të kërkonte ndihmë mjekësore.

 

Mjekët e habitur vërejtën parazitin, një krimb të gjatë 15 centimetra, të cilin e larguan nga 60-vjeçari nga Karnataka, një shtet në jugperëndim të vendit.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *