Ditë pa makina është vendosur për qytetin e Fierit këtë të dielë.

 

Kufizimi ka nisur në orën 08:00 dhe do të vazhdojë deri pasdite në orën 16:00.

 

Në rrugë do të lejohet vetëm qarkullimi i automjeteve të emergjencës, si ambulance, zjarrëfikëse apo atomjetet e policisë.

 

Kufizimet janë vendosur me qëllim shfrytëzimin e ambjenteve publike të qytëtit, qetësisht nga ana e qytetarëve.

 

Disa rrugët ka nisur të aplikohet ky kufizim:

 

• Rruga “Kastriot Muço” – nga kryqëzimi me rrugën “Mujo Ulqinaku” deri në sheshin “Nënë Tereza”. • Rruga “Rauf Nallbani” – nga Sheshi “Nënë Tereza” deri në kryqëzimin me rrugën “Jakov Milaj” • Bulevardi “Ramiz Aranitasi” – nga kryqëzimi me Rrugën “Vasil Peçuke” deri te Sheshi Europa.• Bulevardi “Jakov Xoxa” – nga Sheshi Europa deri në rrethrrotullimin e Sharrës

• Rruga Dervish Hekali – nga kryqëzimi me rrugën “Mujo Ulqinaku” deri në sheshin “Nënë Tereza”. Policia Bashkiake në bashkëpunim me Policinë e Shtetit ka marrë të gjitha masat e nevojshme për të zbatuar këtë kufizim dhe për t’i dhënë mundësi qytetarëve që të shfrytëzojnë qetësisht ambientet publike të qytetit, njëkohësisht të përmbushin detyrimet dhe nevojat e tyre. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *