Në një kohë që Argjentina është me një këmbë jashtë kupës së botës dhe sulmet ndaj trajnerit Sampaoli kanë qënë të ashpra nga mediat e këtij vendi, duket se ka edhe një cështje Messi.

 

“Pleshti” ka qënë në hijë për gati 90 minuta dhe kjo ka sjelle edhe kritika ndaj tij për faktin që nuk diti të marrë frenat e lojës së Argjentinës në duar. Por në kohen që kritikat shtohen, një video është bërfë virale në rrjet.

 

Gjatë himnit Messi shfaqet me dorën të vendosur në fytyre dhe kokë, cka dëshmon që mesa duke tai nuk ka qënë mirë në aspektin shendëtësor para kësaj sfide. Kujtojmë që në të kaluarën ai ka vjelle disa herë në ndeshje të vecanta, mesz të cilave edhe në finalen e 2014 në Brazil kundër Gjermanisë.

Edhe statistikat e ndeshjes kundër Kroacisë e kryqezojnë Leo Messin. Ai u përfshi vetëm në 62 aksione por kurrë nuk ishte I rrezikshëm parfa portës së Subasic.

 

Ai goditi vetëm një herë në portë ndërsa përshkroi vetëm 7.6 km, shumë më pak sesa në ndeshjet e tjera. Ai realizoi si rrallëherë vetëm 29 sprinte , duke mos e kaluar kurrfë shpejtësinë 25 kilometer në orë.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *