Prej disa ditësh, numri i personave që kanë përdorur portin e Durrësit për të hyrë në Shqipëri, ka ardhur duke u rritur. Një pjesë të madhe të këtij fluksi e përbëjnë emigrantët, të cilët preferojnë që pushimet t’i kalojnë në atdhe. Vetëm gjatë kësaj te mërkure kanë mbërritur 3 tragete të nisur nga portet e Barit dhe Ankonës, duke sjellë 5000 persona dhe 1500 automjete. Policia kufitare ka marrë masa për shtimi e sporteleve në mënyrë që të përballohet fluksi i lëvizjes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *