Zona e Unazës së Re dhe Yzberishti në Tiranë  për shkak të problemeve në një kabinë private kanë mbetur pa energji elektrike.

 

Sipas njoftimit të OSHEE-së, si pasojë e problemeve në kabinnën private “Bruçi” ku janë djegur automatet, do të mbeten pa energji për një farë kohe pjesë të konsiderueshme zona të lartpërmendura.

 

Ndërkohë grupet e avarisë së OSHEE janë në terren dhe po punojnë për riparimin e defektit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *