Subscribe

Dy vatra zjarresh janë aktivizuar në Mirditë. Në Kodër Rrëshen sipas shërbimit zjarrfikës vatra është drejt izolimit. Ndërsa në fshatin Orosh situata është problematike pasi flakët kanë përfshirë masivin me pisha, dhe rrezikohen banesa.

 

Shërbimi zjarrfikës i Mirdites bën me dije se forcat në terren janë të pamjaftueshme në krahasim me intensitetin e flakëve, ndërsa kërkon ndihmën e ushtrisë dhe nderhyrjë të mudshme nga ajri.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *