Dy nga 9 te lenduarit qe ndodhen ne spitalin e traumes ne Tirane pritet te dergohen per nje mjekim me te specializuar ne Itali. Nje ekip mjekesh nga vendi fqinj kane mberritur ne tirane per te pare nga afer situaten e tyre shendetesore. Behet fjale per nje djale 30 vjecar si dhe nje vajze 20 vjecare te cilet paraqesin probleme te medha shendetesore. Por ende nuk eshte marre nje vendim perfundimtar se kur do te kryhet transporti i te demtuarave, pasi paramentrat shendetesore nuk e mundesojne nje gje te tille. Ky fakt u be i ditur nga ministrja Manastirliu e cila tha se po mbahet ne vemendje te panderprere nga mjeket. Nderkohe gjendja e 7 te plagosureve te tjere qe ndodhen ne spitalin e traumes eshte me e stabilizuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.