Presidenti Ilir Meta i dorëzoi flamurin kombëtar ekipit shqiptar pjesëmarrës në lojërat olimpike dimërore te cilat do te zhvillohen ne Kore te Jugut, duke nisur nga 9 shkurti.

 

Shqipëria do te përfaqësohet ne këtë aktivitet nga dy skiatoret Suela Mehilli dhe Erion Tola. Ne fjalën e tij kreu i shtetit nënvizoi se këto lojëra duhet te shërbejnë qe ne Shqipëri te promovohen me shume sportet dimërore, pasi vendi ynë ka një pozicion shume te favorshëm gjeografik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *