Dy shpërthime të fuqishme janë ndjerë në zonën e Lezhës mbrëmjen e kësaj të marte.

 

Zhurma e shpërthimeve është dëgjuar kryesisht në Shëngjin, Ishull Shëngjin dhe Ishull Lezhë, por ende nuk ka asgjë të raportuar.

 

Policia është vënë në alarm, por nuk ka identifikuar se ku ka ndodhur shpërthimi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *