Dy shperthimë  kanë ndodhur në aeroportin Zaventem në Bruksel mëngjesin e keëaj të martë. Mediat raportojnë për disa persona të plagosur dhe disa te vdekur, ndërsa shkaqet e shpërthimit nuk dihen ende. Ato ndodhen në hollin ku presin pasagjeret për të udhëtuar. Re tymi janë venë re në një nga terminalet e aeroportit, i cili ka nisur të evakuohet. Shumë pasagjerë janë larguar në Paris mes kaosit fluturimet janë anullua, po kështu edhe transporti drejt aeroportit.   Shpërthimet vijnë katër ditë nga kapja në Bruksel e Salah Abdeslam, një nga autorët e sulmeve të nëntorit në paris.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *