Subscribe

Taksat dhe tatimet janë në qendër të diskutimeve në programet politike të partive, por kuptimi i tyre mbi ndikimin në përditshmërinë tonë mbetet ende i vështirë nga masa. Dy botimet më të fundit në këtë fushë, nga profesioni Edvin Stefani i vijnë në ndihmë studentëve për të kuptuar më mirë sistemin e vjeljes se detyrimeve

 

Risia që sjell autori në këtë dy botime është thjeshtësia e të kuptuarit të sistemit të taksimit, për studentët e të gjitha niveleve.

 

“Taksimi pozitiv” dhe “taksimi normativ” janë dy titujt që autori përpiqet t’i japë përgjigje rasteve specifike ligjore jo vetëm për studentët, por edhe ekspertët e interesuar në këtë fushë

 

Edvin Stefani ka një eksperiencë të gjatë si ekonomist, ai ka punuar për disa vite në administratën tatimore e më pas në kontrollin e lartë të shtetit, por nuk mungon edhe eksperienca si akademik, si profesor pranë fakulteti Ekonomik në Tiranë./ Vizion Plus

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *