Dwayne Johnson është shpallur nga revista People si  mashkulli më seksi ende gjallë, duke zëvendësuar kështu lojtarin seksi David Beckham, që mbante këtë tillur prej vitit te shkuar. Të tjerë menshkuj, që janë shpallur  më parë kanë qënë  Chris Hemsworth (2014), Adam Levine (2013), Channing Tatum (2012), Bradley Cooper (2011) and Ryan Reynolds (2010).

Aktori ka deklaruar se kur e njoftuan për këtë titull përmes një telefonate, mendoi: “Unë thashë, kjo qenka e lezeçme. E vetmja gjë që më erdhi në mendje atë moment ishte se sa fantastike dhe emocionuese është kjo gjë.” Dhe më pas mendova: “Wow ku do të shkoj pas kësaj? Nuk jam plotësisht i qetë se çfarë do të ndodhë më pas dhe ku do të shkoj nga këtu. Unë i kam bërë të gjiha, kjo është çështja!”

rs_634x849-161115045420-634.dwayne-johnson-sexiest-man-alive.111516

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *