Procesi i votimit të kandidatëve për deputetë në PD do të zhvendoset të shtunën në Durrës. Në këtë qark janë 45 emra që garojnë. Demokratët kanë të drejtë të votojnë listën në bllok ose të kontestojnë një emër.

Dega Durrës

 1. ARDIAN MUKA
 2. ARJAN DEDEJ
 3. ARLIND BOSHKU
 4. ARMAND TELITI
 5. ARTION BAJRAMAJ
 6. BLERINA REÇI (XHAKOLLI)
 7. DEJANA BURGIA
 8. EDLIRA DEVOLLI
 9. EDMOND HOXHA
 10. ERALD DERVISHI
 11. ERZEN LACI
 12. FATBARDHA KADIU
 13. FLORID SHAZIVARI
 14. GAZMEND OKETA
 15. IGLI CARA
 16. IVO JORGONI
 17. MANJOLA LUKU
 18. MERITA DAKOVELLI CELA
 19. MIRELA SHALA
 20. NASILD ALIKAJ
 21. NERITAN GOLJA
 22. OERD BYLYKBASHI
 23. PELLUMB BERISHA
 24. REDI MYSHKETA
 25. RISELDA KALIA
 26. SOKOL KAPIDANI
 27. XHORXH ALEKSI

Dega Shijak

 1. AGIM BAÇI
 2. ARDIAN KOKOMANI
 3. ARJETA KECI
 4. EVEREST VARAKU
 5. REDI VARAKU

Dega Fushë-Krujë

 1. ALBAN KARAJ
 2. AULON KALAJA
 3. BILAL STAFUKA
 4. ISMET MAVRIQI
 5. QAMIL BABASI
 6. SULEJMAN ULLIRI

Dega  Krujë

 1. AGIM KODRA
 2. BENARD BALLA
 3. BLEDI KASMI
 4. ILIR GOCI
 5. MERITA BAKIU
 6. SELMAN TEMA
 7. ZENEL MAJA

 

Pas përfundimit të procesit të konsultimit me anëtarësinë, kandidatët e konfirmuar i nënshtrohen vlerësimit përfundimtar të Komisionit në fazën e tretë. Anëtarët e komisionit votojnë bazuar, kryesisht, në vlerësimin e performancës politike të kandidatit dhe mundësinë e maksimalizimit të votës. Pas këtij vlerësimi përfundimtar, lista me kandidatët që kalojnë fazën e tretë i dorëzohet për vendimmarje finale Kryesisë së Partisë Demokratike.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *