Subscribe

Kryetari i Partisë Bashkimi për të Drejtat e Njeriut Vangjel Dule, kërkon zgjedhje të parakohshme, pas miratimit të reformës në drejtësi dhe ndryshimeve në Kodin Zgjedhor. Sipas tij, mazhoranca e re do të ketë detyrën për zbatimin e reformës në drejtësi. Dule shprehet kritik ndaj mazhorancës dhe opozitës, duke thënë se janë përqendruar në llogaritë e interesave të momentit. Këto deklarata kreu i PBDNJ-së i bëri nga Dropulli, ku morri pjesë në 25-vjetorin e krijimit të shoqatës “Omonia”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *