Subscribe

Elisabeta Imeraj, drejtuesja e prokurorisë së Tiranës prej disa orësh po përballet me kolegjin e posaçëm të apelimit.

Seanca e kësaj të mërkure vjen pasi vendimi i KPK-së për të kaluar vettingun u ankimua nga komisioneri publik.

Imeraj ka kërkuar që të mbrohet nga një avokat i huaj nga Strasburgu.

Më heret, drejtuesja e organit të akuzës së Tiranës kaloi pastër shkallën e parë të vettingut.

Por pas kërkesës së OMN-së, komisioneri publik kërkoi nga kolegji i posaçëm i apelimit të marrë në shqyrtim çështjen dhe të hedh poshtë vendimin e parë.

Sipas OMN-së, Imeraj duhet të rivlerësohet në të treja kriteret, si të pasurisë në lidhje me ish-burrin, pastërtinë dhe integritetin si prokurore.

Leave a Reply

Your email address will not be published.