Drejtuesja e Krimeve të Rënda, Donika Prela ka aplikuar këtë të mërkurë për të qenë pjesë e SPAK.

 

Aplikimi i Prelës për të qenë pjesë e SPAK ka ardhur një ditë para përfundimit të afatit te vendosur nga KPK.

 

Prela u bë prokurorja e 19 që shpreh dëshirën për të qenë pjesë e Strukturës së Posaçme Antikorrupsion.

 

Ditën e sotme krahas Prelës shprehën dëshirën dhe katër prokurorë të tjerë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *