Drake nuk e ka fare mirë punën me fansat e tij hollandez. Rreperi nga Kanadaja, anuloi koncertin e tetë në Amsterdam, sepse u sëmur dhe pas kontrollit, mjeku i tha se duhej të qëndronte në shtëpi.

 

 

Ndonëse fansat e tij të flaktë u shqetësuan për gjendjen e ish të dashurit të këngëtares Rihanna, mësohet se shkak është bërë një racion sushi që e helmoi atë menjëherë.

 

 

Për momentin Drake po merr ndihmën e nevojshme mjekësore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *