Deputeti Tom Doshi ka dëshmuar ketë të mërkurë në gjyqin ndaj Mark Frrokut, i akuzuar për ndërtim pa leje, fshehje të taksave dhe per vrasje ne shtetit belg. Doshi doli hapur në mbrojtje të Frrokut, duke shtuar se pretendimet e Prokurorisë për hotelin të ndërtuar te rruga e Durrësit nuk qëndrojnë. Në dëshminë qe nisi me tension midis deputetit dhe përfaqësuesit te akuzës për shkak të lapsusit, pasi prokurori e quajti të pandehur Tom Doshin, ky i fundit u shpreh se në hotelin që ai ka në pronësi nuk ka patur ndërtim të paligjshëm. Në seancat e mëparshme ka qenë Frroku ai që ka mohuar akuzat e ngritura nga Prokuroria, duke deklaruar disa herë se janë sulme me prapavijë politike.

Leave a Reply

Your email address will not be published.