Dorehiqet kryeministri i Italise, Mario Draghi.

 

Njoftimi erdhi gjatë mbledhjes se Keshillit te Ministrave e cila zgjati rreth 15 minuta.

Me heret Senati italian konfirmoi votesimin per mazhorancen aktuale qeverisese me 172 vota pro dhe 39 vota kunder.

 Mirepo fakti qe ne votesimin e qeverise se Draghit mungoi aleati qeverises “M5s”, beri që kreu i qeverise te merrte vendimin per doreheqje.
 “Sonte do të jap dorëheqjen para Presidentit të Republikës, pakti i besimit që qëndron në themel të veprimit të qeverisë ka dështuar”, deklaroi kryeministri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *