Drejtuesja e Prokurorisë se Krimeve te Renda do te përballet me Komisionin e Pavarur te Kualifikimit ne datën 22 janar.

 

Komisioneret e vetingut pritet qe te verifikojnë te gjitha kriteret për Donika Prelen qe lidhen me pasurinë dhe aftësitë profesionale.

 

Trupa gjykuese e Komisionit te Pavarur te Kualifikimit përbehet nga Roland Ilia, Olsi Komici dhe Valbona Sanxhaktari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *