Kolegji i Posaçëm i Apelimit shtyu këtë të hënë seancën për ish-kryetaren e Prokurorisë së Krimeve të Rënda, Donika Prela.

Shkak për këtë vendim u bë një raport shëndetësor i dorëzuar nga Prela. Prokurorja pretendon se është e sëmurë dhe se e ka të pamundur të marrë pjesë në seancat gjykuese.

Seanca e radhës për Donika Prelën do të mbahet në datën 5 shtator. Çështja e saj përfundoi në KPA pas ankimimit të bërë nga Komisioneri Publik.

Ky i fundit kundërshtoi vendimin e marrë nga Komisioni i Pavarur i Kualifikimit, që e konfirmoi në detyrë Donika Prelën.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *