Ndonjëherë të bësh një propozim për martesë është shumë më e vështirë nga sa e kemi menduar!

 

Por në të gjitha rastet vendi është ai i cili i jep një vlerë të shtuar propozimit, duke e bërë atë të paharrueshëm për jetë të jetëve. Në këtë artikull do të listojmë disa vende përrallore në të cilat padiskutim ja vlen që të bëhet një propozim për martesë.

 

Nëse ju që po na lexoni jeni meshkuj dhe keni në plan që t’i propozoni personit që keni në krah, bëni mirë që t’ju hidhni një sy fotove të mëposhtme…/TRING

 

Paris, Francë

 

Hawaii, SHBA

 

Bahamas

 

Vanua Levu, Fiji

 

Bali, Indonezi

 

Las Vegas, SHBA

 

New York, SHBA

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *