Nëse doni që fytyra juaj të jetë e pastër dhe plot jetë, atëherë duhet të përdorni vazhdimisht vajin e kokosit.

Për t’iu bindur rreth kësaj gjëje, më poshtë keni një listë të të gjitha përfitimeve që lëkura juaj ka nga përdorimi i tij.

1.Hidraton lëkurën
2.Pastron lehtësisht grimin
3.Lufton aknet
4.Mbron lëkurën tuaj nga dielli

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *