Reperi i njohur nga Drenica, Don Xhoni na prezanton me makinën dhe shtëpinë e tij super-luksoze.

 

Ai ka postuar foto në “Instagram”, shoqërua nga fjalët “N’pandemi”. Mesa duket, për të koha e pandemisë nuk ka qenë e njëjtë si për të tjerët, por e suksesshme.

 

Kjo mbase lidhet me debutimin në mes të pandemisë dhe më pas u cilësua si fenomen i karantinës.

 

Reperi i njohur nga Drenica, Don Xhon, gjatë vitit të kaluar është shndërruar një nga yjet e hip-hopit shqiptar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *