Prokuroria e Tiranës ka thirrur këtë të enjte tre specialistët e Institutit të Ndërtimit, për t’i marrë në pyetje lidhur me shembjen e godinës së Teatrit Kombëtar.

Tre specialistët përpiluan  akt-ekspertizën dhe dolën në përfundimin se godina e Teatrit duhet shembur.

Ata u kallëzuan në Prokurori nga Aleanca për Mbrojtjen e Teatrit më 15 maj vetëm dy ditë para se godina të shembej në orën 4:30 të mëngjesit të 17 majit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *