Kreu i Partisë së Lirisë Ilir Meta ka kallëzuar penalisht Autoritetin e Dosjeve.

 

Meta teksa ka publikuar edhe dokumentin që ka depozituar në SPAK shkruan se ky kallëzim ka të bëjë me shkelje të qëllimshme që i janë bërë ligjit për dosjet e ish-Sigurimit të Shtetit.

 

Ai shkruan se për llogari të Edi Ramës, Autoriteti i Dosjeve ka manipuluar dhe falsifikuar dokumentet.

 

Të dashur qytetare dhe qytetarë,

 

Sot kam kallëzuar penalisht anëtarët e Autoritetit të Dosjeve për shkeljet e rënda dhe të qëllimshme që i kanë bërë ligjit organik për dosjet e ish-Sigurimit të Shtetit, për manipulimet dhe falsifikimet flagrante në shërbim të shantazhit politik, për llogari të Edi Ramës.

 

Për më shumë detaje, do të zhvilloj një konferencë shtypi në funksion të transparencës para të gjithë qytetarëve shqiptarë”, shkruan Meta.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.