Numri i kalorive të humbura gjatë 30 minutave në çdo pozicion seksi është mesatarja e marrë nga të gjithë burrat dhe gratë që marrën pjesë në anketë.

Rezultatet zbuluan se gratë djegin më shumë kalori gjatë pozicionit “Squat” – saktësisht 188 kalori. Kjo është ndoshta befasuese, sepse ky ushtrim në palestër ose në jetën reale mund të ndihmojë në forcimin dhe tonifikimin e muskujve në trupin tuaj të poshtëm, por ja që funksionon dhe për të humbur shumë kalori, aq sa katër feta bukë.

Në vendin e dytë është një pozicion më i avancuar – “Butter Churner.” Nëse ende nuk e dini kërkojeni në google. Nëse jeni mjaft i guximshëm për ta provuar atë, mund të humbni afërsisht 179 kalori në 30 minuta.

Në vendin e tretë, “The Kneeling wheelbarrow”. Gratë mund të humbasin afërsisht 149 kalori në këtë pozicion, ndërsa burrat rreth 167.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *