Subscribe

Keni një ide biznesi, por nuk keni mundësi ta realizoni? Programi më i ri në Vizion Plus dhe platformën Tring ka si mision të bëjë ëndrrat realitet. Gjithçka zhvillohet ne një format që nuk është realizuar asnjëherë më parë në ekranet shqiptare.

 

‘Do you have an idea” e ka tanimë të qartë misionin. Mbetet vetëm që, më të guximshmit, të dalin përballë një jurie me 5 emra që shënojnë histori suksesi në botën e biznesit.

 

Për herë të parë Vizion Plus përmes programit “Do you have an idea?”, nis të mbështesë ëndrrat e të rinjve. Nuk do të ndalet këtu, pasi projektet e realizuara do te ndiqen edhe jashtë kësaj skene, aty ku idetë marrin jetë.

 

Aplikimet kanë qenë të shumta e sidomos nga të rinjtë. Mbështetja e ideve më të mira nga bizneset e suksesshme, nisur nga sot në mbrëmje në Vizion Plus, janë nje ftese e hapur  per te tjerë ambicioze qe të aplikojnë.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *