Shenjat e horoskopit, të cilat do t’i përmendim më poshtë, mund të përfitojnë lehtësisht nga ju dhe më pas t’ju lënë, pasi ju i keni shërbyer qëllimit të tyre dhe tashmë jeni të padobishëm për ta.  Ajo që ka më shumë rëndësi është se çfarë kanë në mendje apo duan të bëjnë vërtet, si do t’ia dalin apo në çfarë kushton nuk u intereson dhe as nuk do të ndjejnë keqardhje apo faj. Në fund të fundit, për këto duhet të mësojnë të gjithë të mbrohen.

BINJAKËT

Binjakët nuk janë sentimentalë. Ata as nuk do të mendojnë dy herë për të përfituar nga ju apo jo. Sigurisht që do ta bëjnë në çdo mënyrë që të munden. Ata do të marrin atë që duan nga ju dhe kur nuk keni asgjë për t’i ofruar, do t’ju hedhin si një fije floku nga brumi. Ata do të jenë aq të ftohtë dhe të palëkundur dhe nuk do të ndjejnë keqardhje apo faj.

AKREPI

Dhe nëse mendoni se Binjakët janë personazhi, mos kërkoni më larg se Akrepi. Ai mund të bëjë gjithçka për të marrë atë që dëshiron. Dhe sigurisht, pasi ta marrë atë, ai do t’ju braktisë. Pasi ju ka munduar fillimisht dhe nuk ju ka lënë asgjë, atëherë do t’ju hedhë si një limon i shtrydhur.  Sepse për Akrepin, në radhë të parë është ai vetë. Dhe mund të jenë një shenjë emocionale në përgjithësi, por janë gjithashtu jashtëzakonisht manipulues dhe shfrytëzues. Për sa kohë që ju u shërbeni interesave të tij dhe jeni të dobishëm, gjithçka është mirë. Kur nuk ke asgjë tjetër për të dhënë, atëherë je një barrë që duhet hedhur. /vizionplus.tv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *