Djali i këngëtares së njohur shqiptare, Tuna, Tian duket se është kopja e të atit Patris Berisha.

 

Së fundmi ai ka ndarë një foto pranë djalit të tij, ku duken të dy mjaft të qeshur. Në foton e publikuar ajo çfarë bie në sy tjetër është ngjashmëria e madhe e Tian me Berishën dhe buzëqeshja thuajse identike.

 

Me siguri kjo duhet të jetë koha më e bukur e familjes, e cila është duke shijuar pushimet dimërore pranë njëri-tjetrit.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *