Lorik Cana dhe bashkëshortja e tij Monika kanë dhënë lajmin e bukur se do të bëhen përsëri prindër. Ata e bënë vetë publik lajmin, përmes një postimi në Instastory, ku mbanin duart rreth barkut të Monikës, që nga rrumbullakësia, duket se e ka bërë gjysmën e rrugës së shtatzënisë.
Në një intervistë të një viti më parë, ai është shprehur se si ai dhe Monica duan që Bojken të ketë një motër. Madje Monica ia ka zgjedhur dhe emrin dhe do të jetë: Enkelejda. Mesa duket Monica është dashuruar me emrat ilirë dhe si Bojken, ashtu dhe Enkelejda kanë prejardhje ilire.
Presim të marrim vesh gjininë e bebit për të mësuar nëse do të realizohet kjo dëshirë e mami Monicës./Living

Leave a Reply

Your email address will not be published.