Ne prag te fillimit te vitit te ri shkollor, ministri i jashtëm Ditmir Bushati ka shpërndarë libra falas për familjet ne zonën e Malësisë se Madhe, ne Shkodër.

 

Shefi i diplomacisë Bushati ka sqaruar se këtë vit qeveria është fokusuar tek arsimi fillor dhe te gjithë fëmijët qe ndjekin shkollën nga klasa e pare deri tek klasa e katërt do ti marrin librat pa pagese.

 

Ndërkaq ministri i jashtëm ka premtuar se vitin e ardhshëm qeveria do te shohë mundësinë për te zgjeruar kategorinë e familjeve qe përfitojnë, pasi edukimi është i rëndësishëm për fëmijët dhe te ardhmen e vendit.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *