Subscribe

Sot është dita e tretë e vaksinimit në stadiumin “Air Albania”.

Ashtu si një ditë më parë, injeksionet po vijojnë t’i marrin epidemiologët e terrenit, si dhe pjesëtarë të tjerë të personelit shëndetësor.

Në dy ditët e para të procesit janë vaksinuar 128 persona, mes të cilëve edhe kryeministri Rama.

Dozat janë të kompanisë “Pfizer / Biontech” të cilat u importuan nga Gjermania e që sipas qeverisë, janë dhuratë e një vendi mik europian.

Ndërkohë brenda pak ditëve pritet edhe mbërritja e një sasie tjetër prej 10 mijë vaksinash.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *