Subscribe

Flori, i cili është përzgjedhur si kryefermer ka ndarë detyrat përkatëse për fermerët.

Kryefermeri vendosi se sot është  “Ditë Kopshtarie në Ferma VIP” dhe përcaktoi se Valeri, Elsa, Çiljeta, Mariana, Roberti , Egzoni dhe Mariana do të qëdrojnë në shtëpi, ku do të korrin barin dhe do të mbjellin lule.

Ndërsa pjesa tjetër e fermerëve do të kujdesen për punët e fshatit, ku do pastrojnë stallat, ushqejnë kafshët dhe do të mjelin dhinë dhe lopën. /vizionplus.tv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *