Ka përfunduar dita e dytë e marrjes në pyetje e presidentit Hashim Thaçi në dhomat e Specializuara të Prokurorisë Speciale në Hagë.

Pas intervistimit për rreth 6 orë, Thaçi është larguar menjëherë pa dhënë asnjë deklaratë për mediat. Marrja në pyetje në Hagë do të vazhdojë edhe ditën e mërkurë në orën 13.

Në ditën e parë të marrjes në pyetje, kreu i shtetit të Kosovës tha për mediat se në dhomat e specializuara eshte biseduar per çeshtje teknike dhe se prokuroret jane interesuar per Ushtrine Çlirimtare te Kosoves.

Ndërkohë Thaci e ka cilësuar aktakuzën për krime lufte si nje cmim per lirine dhe eshte shprehur i bindur se do t’ia dale me sukses.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *