Subscribe

Presidenti Meta është kujdesuar që ditën e parë të muajit dhjetor që është edhe Dita Botërore kundër sëmundjes HIV-AIDS, të japë edhe një mesazh për më shumë kujdes dhe përpjekje mbi parandalimin e saj

 

Kreu i Shtetit vlerëson se nevojitet më teper ndërgjegjësim për të përmirësuar edukimin sidomos tek të rinjte për të luftuar përhapjen e kësaj semundje të rëndë dhe me pasoja serioze.

 

Postimi i plotë i presidentit Meta:

 

Sot në Ditën Botërore kundër HIV/AIDS, ne vlerësojmë rëndësinë që ka kujdesi shëndetësor ndaj të prekurve prej saj, solidarizohemi dhe vazhdojmë të bashkojmë përpjekjet tona për të parandaluar duke ndërgjegjësuar dhe përmirësuar edukimin, në veçanti tek të rinjtë, në luftën kundër përhapjes së kësaj sëmundjeje vërtet të rëndë. #WorldAIDSDay

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *